• 15 dnevno pravo na povrat proizvoda s jamstvom povrata novca! U koliko niste zadovoljni primljenim proizvodom, možete ga vratiti u roku od 15 dana i mi ćemo vam vratiti Vaš novac.
  • On-line kupovina na www.anja-vital.com je u potpunosti sigurna! Plaćate pouzečem ili po predračunu i nema potrebe za kreditnim karticama. Vaši podaci su kod nas 100% sigurni jer nam služe samo za pomoć kod kupovine. Ne koristimo ih u druge svrhe i ne prosljeđujemo ih nikome!
  • Sokovnik OSCAR DA-1200 ima 10 GODIŠNJE JAMSTVO na motor i 2 godišnje jamstvo na ostale dijelove! U jamstvenom roku Vama nudimo popravak ili zamjenu dijelova s novima. U primjeru , da ga ne uspijemo popraviti u roku od 45 dana, mijenjamo ga s novim. Vrijeme držanja rezervnih dijelova je 10 godina. Za detalje molimo pročitajte 'Jamstvenu izjavu' u cjelini.DESTILATOR VODE INOX IMA 1 GODIŠNJE JAMSTVO! Da bi Vam pouzdano služio više godina, molimo, da ga upotrebljavate u skladu sa njegovom namjenom i priloženim uputama. Vrijeme držanja rezervnih dijelova je 5 godina. Za detalje molimo pročitajte 'Jamstvenu izjavu' u cjelini.
  • Sokovnik OSCAR DA-1200 i DESTILATOR VODE INOX BESPLATNO dostavljamo na području Hrvatske i Slovenije. Za stakleni vrč i filter za destilator dostava nije uključena u cijeni. U Hrvatskoj sokovnik šaljemo paketnom distribucijom »DPD« iz glavnog skladišta u Zagrebu. Skladište se nalazi kod našeg PARTNERA i DISTRIBUTERA, CETIN d.o.o., Kriška 109, Zagreb, telefon 01 2307927, radno vrijeme svaki dan od 8-15 osim subote i nedelje. Sokovnik ili destilator možete i sami preuzeti i platiti direktno u skladištu……U Sloveniji sokovnik i destilator šaljemo paketnom distribucijom »Pošta Slovenije« iz skladišta na Bledu, Alpska 17, tel.040 842454, radno vrijeme svaki dan neograničeno ali po predhodnom dogovoru. Sokovnik i destilator možete i sami preuzeti i platiti na istoj adresi.
  • Sokovnik OSCAR DA-1200 i DESTILATOR VODE INOX su kod nas garantirano najjeftiniji! Ponuda drugih prodavača, pa i svi surodni modeli kao Omega, VitalMAX, Alpha DN900,... su skuplji. Zašto? Jer dobivamo robu direktno iz tvornice bez posrednika! Provjerite cijene na svjetskim tržištima, ako dobijete nižu cijenu od naše, javite nam, a mi ćemo vam dati još nižu!
  • Sokovnike OSCAR i DESTILATOR VODE INOX dostavljamo u sve države Europske Unije. Dostava traje od 2-4 radna dana. Ako nam želite dati narudžbu, molimo šaljite nam vaše podatke e-mailom ili ispunite Naručivanje, a mi vam šaljemo predračun.

Jamstvena izjava3

Zahvaljujemo se Vama za kupnju sokovnika OSCAR DA-900. Srdačno se nadamo, da ćete biti s najsuvremenijim sokovnikom u vašem kućanstvu više nego zadovoljni. Molimo Vas, da prije uporabe pozorno pročitate sve upute u svrhu izbjegavanja mogučih šteta. OSCAR DA-900 je sukladan sa zakonskim zahtjevima EU i HR o sukladnosti kućanskih aparata sa EMC regulativom (elektromagnetna kompatibilnost) i EU DIREKTIVOM 1935/2004 o materialima, koji dolaze u dodir sa hranom . OSCAR DA-900 IMA 10 GODIŠNJE JAMSTVO NA MOTOR I 2 GODIŠNJE NA OSTALE DIJELOVE ! Da bi Vam sokovnik pouzdano služio više godina, molimo, da ga upotrebljavate u skladu sa njegovom namjenom i priloženim uputama. U JAMSTVENOM ROKU VAMA NUDIMO POPRAVAK SOKOVNIKA ILI ZAMJENU DIJELOVA SA NOVIMA. U PRIMJERU, DA GA NE USPIJEMO POPRAVITI U ROKU OD 45 DANA, MIJENJAMO GA SA NOVIM. VRIJEME SERVISIRANJA I DRŽANJA REZERVNIH DIJELOVA JE 10 GODINA. Uslovi za sticanje prava na jamstvo :

 • Jamstvo važi uz priložen pokvaren sokovnik zajedno sa ispunjenom Jamstvenom izjavom ili računom.
 • Pokvareni sokovnik pošaljite ili dostavite u ovlašteni servis. Troškove slanja ili dostave u servis Vama u primjeru kvara u jamstvenom roku priznajemo u visini Poštanske tarife za područje Hrvatske.
 • Sokovnik je namijenjen domaćoj kućnoj upotrebi i jamstvo ne važi ako se upotrebljava u komercijalne i obrtne svrhe.
 • Uvažavajte upute za upotrebu, jer jamstvo ne važi ako je sokovnik oštećen od voćnih koštica ili drugih tvrdih dijelova.
 • Sokovnik uvijek izključite iz struje, jer jamstvo ne važi ako je oštećen od groma ili naponskog udara.
 • Sokovnik ne stavljajte na mokru podlogu ili blizu vatre, jer jamstvo ne pokriva takvo oštećenje.
 • Jamstvo ne vrijedi u primjeru popravaka od strane neovlaštenih osoba.
 • Pazite, da Vam sokovnik ili dijelovi ne padnu na pod, jer jamstvo takva oštećenja ne pokriva.

IME, ADRESA I KONTAKT KUPACA : IME, ADRESA I KONTAKT PRODAVAČA : DATUM KUPNJE : SERIJSKI BROJ SOKOVNIKA : OVLAŠTENI SERVIS :