• 15 dnevno pravo na povrat proizvoda s jamstvom povrata novca! U koliko niste zadovoljni primljenim proizvodom, možete ga vratiti u roku od 15 dana i mi ćemo vam vratiti Vaš novac.
    • On-line kupovina na www.anja-vital.com je u potpunosti sigurna! Plaćate pouzečem ili po predračunu i nema potrebe za kreditnim karticama. Vaši podaci su kod nas 100% sigurni jer nam služe samo za pomoć kod kupovine. Ne koristimo ih u druge svrhe i ne prosljeđujemo ih nikome!
    • Sokovnik OSCAR DA-1200 ima 10 GODIŠNJE JAMSTVO na motor i 2 godišnje jamstvo na ostale dijelove! U jamstvenom roku Vama nudimo popravak ili zamjenu dijelova s novima. U primjeru , da ga ne uspijemo popraviti u roku od 45 dana, mijenjamo ga s novim. Vrijeme držanja rezervnih dijelova je 10 godina. Za detalje molimo pročitajte 'Jamstvenu izjavu' u cjelini.DESTILATOR VODE INOX IMA 1 GODIŠNJE JAMSTVO! Da bi Vam pouzdano služio više godina, molimo, da ga upotrebljavate u skladu sa njegovom namjenom i priloženim uputama. Vrijeme držanja rezervnih dijelova je 5 godina. Za detalje molimo pročitajte 'Jamstvenu izjavu' u cjelini.
    • Sokovnik OSCAR DA-1200 i DESTILATOR VODE INOX BESPLATNO dostavljamo na području Hrvatske i Slovenije. Za stakleni vrč i filter za destilator dostava nije uključena u cijeni. U Hrvatskoj sokovnik šaljemo paketnom distribucijom »DPD« iz glavnog skladišta u Zagrebu. Skladište se nalazi kod našeg PARTNERA i DISTRIBUTERA, CETIN d.o.o., Kriška 109, Zagreb, telefon 01 2307927, radno vrijeme svaki dan od 8-15 osim subote i nedelje. Sokovnik ili destilator možete i sami preuzeti i platiti direktno u skladištu……U Sloveniji sokovnik i destilator šaljemo paketnom distribucijom »Pošta Slovenije« iz skladišta na Bledu, Alpska 17, tel.040 842454, radno vrijeme svaki dan neograničeno ali po predhodnom dogovoru. Sokovnik i destilator možete i sami preuzeti i platiti na istoj adresi.
    • Sokovnik OSCAR DA-1200 i DESTILATOR VODE INOX su kod nas garantirano najjeftiniji! Ponuda drugih prodavača, pa i svi surodni modeli kao Omega, VitalMAX, Alpha DN900,... su skuplji. Zašto? Jer dobivamo robu direktno iz tvornice bez posrednika! Provjerite cijene na svjetskim tržištima, ako dobijete nižu cijenu od naše, javite nam, a mi ćemo vam dati još nižu!
    • Sokovnike OSCAR i DESTILATOR VODE INOX dostavljamo u sve države Europske Unije. Dostava traje od 2-4 radna dana. Ako nam želite dati narudžbu, molimo šaljite nam vaše podatke e-mailom ili ispunite Naručivanje, a mi vam šaljemo predračun.

Oscar i zdravlje

ZA SVE KOJI ŽELE VITALNOST, ZA ONE KOJI JEDU SIROVU HRANU, ZA VEGETARIJANCE, ZA ONE KOJI POSTE ILI ŽELE SMRŠAVIT, PROČISTITI ORGANIZAM ILI POBIJEDITI UPORNU BOLEST ..

SOK JE IDEALNA HRANA

OSCAR DA1200 jednovijačni pužni sokovnik

OSCAR DA-1200 je najnoviji sokovnik i jedini na svjetskom tržištu koji cijedi sok iz lisnatog povrća, gomoljastog povrća i voća odjednom. Bez mijenjanja nastavaka! Ali ako promijenimo samo jedan nastavak, onda postaje i mlin za orahe, bademe, uljne sjemenke, mekane žitarice, kavu, od voća i povrća pravi kašu, a od smrznutog voća sladoled. Sve postupke ćemo detaljnije obraditi u daljnjem tekstu.

Zahvaljujući sistemu hladnog cijeđenja, dobiveni sok zadržava sve vrijednosti koje ima cijelo voće ili povrće. Sok je pun enzima, minerala i vitamina, a pulpa koju ostavlja je suha i predstavlja teže probavljiva vlakna.

Energetska vrijednost soka dobivenog s OSCAR DA-1200  je nekoliko puta veća od one dobivene centrifugalnim sokovnicima, a i količinski daje 20-30 % više soka.

OSCAR DA1200  je jednovijčani pužni sokovnik i koristi sistem hladnog cijeđenja putem novog trofaznog pužnog vijka, koji gura povrće i voće na novo, inovativno dvofazno cjedilo. Vrti se samo 63-80 obrtaja u minuti. Voće i povrće koje cijedimo na taj način se ne pregrijava, a dobiveni sok je usitnjen na nivo molekula, te ne mijenja svojstvo u odnosu na cijelo voće i povrće. Kod centrifugalnih sokovnika se voće i povrće centrifugira na visokim obrtajima (par tisuća obrtaja u minuti) i sjecka sa rostfraj nožem, pri čemu zbog trenja dolazi do visokih temperatura i oksidacije. Iznad 30 stupnjeva hrana počinje gubiti važne sastojke, a i energetska vrijednost se sa porastom temperature drastično smanjuje. Kod 40 stupnjeva se gubi već 50 % vrijednosti, pa tako pregrijani i oksidirani sok predstavlja mrtvu hranu od koje organizam nema puno koristi, i samo opterećuje probavu.

Ali svježe istisnuti sok (vitamine zadržava do 20 min.), dobiven sa OSCAR DA-1200 , predstavlja idealnu hranu i prelazi u organizam 15 minuta po konzumiranju. Ali zašto je to važno ? Naše tijelo vapi za hranom koja je energetski bogata enzimima, mineralima i vitaminima. Ako tih sastojaka ne dobijamo dovoljno, osjećamo glad i stalno posežemo za hranom. Od tuda proizlazi prejedanje i debljina. Vrtimo se u začaranom krugu, puno jedemo jer smo stalno gladni. Sa velikim količinama hrane opterećujemo tijelo i probavni metabolizam te uzaludno trošimo energiju na probavljanje hrane. Zbog toga smo umorni , bezvoljni i pospani. Naš probavni sustav (prerada hrane od usta do izlaza iz crijeva) je stalno u funkciji i umjesto da opskrbljuje tijelo pravom hranom, daje nam signale da ona nije došla i opet smo gladni. I tako nedostaje vremena da bi došlo do samoozdravljenja..

A organizam iscjeljuje samo kad probavni metabolizam miruje. To je najvažnija činjenica samoozdravljenja. DAJMO TIJELU VRIJEME DA SAMO OZDRAVI. U tome je sva znanost vitalnosti i dugoga života bez bolesti. I u tome nam pomaže OSCAR DA-1200.

Svježi sokovi koje proizvodi su idealna hrana puna prirodne energije. Možemo zaboraviti bolnice, liječnike i lijekove. Svi znamo da nam lijekovi samo ublažavaju loše osjećaje i bolove, a primarni uzroci i izvorni grijesi ostaju. Njih treba otkloniti u korijenu. To su toksini, koji se sakupljaju i talože u nama. 90% toksina unesemo u organizam s lošom hranom. Zamislimo naše tijelo kao septičku jamu koju nikad ne praznimo, a kad stigne do ruba, ona se prelije i katastrofa je tu. Slično se dogodi u našem organizmu ako unosimo siromašnu hranu u prevelikim količinama. Sve bolesti, pa i one najgore kao rak, aids, dijabetes, artritis, su posljedica taloženja toksina u nama. JESMO ONO ŠTO JEDEMO, to je stara priča koja vrijedi još i danas ali ju ne shvaćamo ozbiljno. Sve je to jednostavno i puno možemo učiniti sami.
ZAPOČNITE DAN SA ČAŠOM SOKA !