• 15 dnevno pravo na povrat proizvoda s jamstvom povrata novca! U koliko niste zadovoljni primljenim proizvodom, možete ga vratiti u roku od 15 dana i mi ćemo vam vratiti Vaš novac.
    • On-line kupovina na www.anja-vital.com je u potpunosti sigurna! Plaćate pouzečem ili po predračunu i nema potrebe za kreditnim karticama. Vaši podaci su kod nas 100% sigurni jer nam služe samo za pomoć kod kupovine. Ne koristimo ih u druge svrhe i ne prosljeđujemo ih nikome!
    • Sokovnik OSCAR DA-1200 ima 10 GODIŠNJE JAMSTVO na motor i 2 godišnje jamstvo na ostale dijelove! U jamstvenom roku Vama nudimo popravak ili zamjenu dijelova s novima. U primjeru , da ga ne uspijemo popraviti u roku od 45 dana, mijenjamo ga s novim. Vrijeme držanja rezervnih dijelova je 10 godina. Za detalje molimo pročitajte 'Jamstvenu izjavu' u cjelini.DESTILATOR VODE INOX IMA 1 GODIŠNJE JAMSTVO! Da bi Vam pouzdano služio više godina, molimo, da ga upotrebljavate u skladu sa njegovom namjenom i priloženim uputama. Vrijeme držanja rezervnih dijelova je 5 godina. Za detalje molimo pročitajte 'Jamstvenu izjavu' u cjelini.
    • Sokovnik OSCAR DA-1200 i DESTILATOR VODE INOX BESPLATNO dostavljamo na području Hrvatske i Slovenije. Za stakleni vrč i filter za destilator dostava nije uključena u cijeni. U Hrvatskoj sokovnik šaljemo paketnom distribucijom »DPD« iz glavnog skladišta u Zagrebu. Skladište se nalazi kod našeg PARTNERA i DISTRIBUTERA, CETIN d.o.o., Kriška 109, Zagreb, telefon 01 2307927, radno vrijeme svaki dan od 8-15 osim subote i nedelje. Sokovnik ili destilator možete i sami preuzeti i platiti direktno u skladištu……U Sloveniji sokovnik i destilator šaljemo paketnom distribucijom »Pošta Slovenije« iz skladišta na Bledu, Alpska 17, tel.040 842454, radno vrijeme svaki dan neograničeno ali po predhodnom dogovoru. Sokovnik i destilator možete i sami preuzeti i platiti na istoj adresi.
    • Sokovnik OSCAR DA-1200 i DESTILATOR VODE INOX su kod nas garantirano najjeftiniji! Ponuda drugih prodavača, pa i svi surodni modeli kao Omega, VitalMAX, Alpha DN900,... su skuplji. Zašto? Jer dobivamo robu direktno iz tvornice bez posrednika! Provjerite cijene na svjetskim tržištima, ako dobijete nižu cijenu od naše, javite nam, a mi ćemo vam dati još nižu!
    • Sokovnike OSCAR i DESTILATOR VODE INOX dostavljamo u sve države Europske Unije. Dostava traje od 2-4 radna dana. Ako nam želite dati narudžbu, molimo šaljite nam vaše podatke e-mailom ili ispunite Naručivanje, a mi vam šaljemo predračun.

PONUDA – DESTILATOR VODE

Voleli biste piti potpuno čistu vodu?

Bi se pomladili ili barem zaustavili starenje?

Preporučamo vam vodni destilator, koji će vodu iz špine ili iz boce sa destilacijom pretvoriti u najčišći mogući oblik vode na zemlji. To je jedina prava pitka voda koja ima za posljedicu nezamislive koristi za čovjekov dug i zdrav život. Većina nas živi u zabludi da je voda iz slavine ili voda iz boce čista i još uvijek primjerna za piće. To je velika greška!

U takvoj vodi se nalaze mrtvi (anorganski) minerali i sve moguće znane i neznane štetne kemikalije i spojevi, koje zajedno uzrokuje skoro sva kronična oboljenja i prerano starenje.

Destilator s prirodnim postupkom uparavanja i ponovnog utekućavanja uništi i uklanja sve od navedenog. Destilacijom dobijemo 99,9% čistu vodu, što ne dostiže nijedan drugi postupak. Kišnica bi inače bila idealna pitka voda, kada bi imali čistu atmosferu.

Udio vode u ljudskom organizmu je veći od 70% te je neophodno potrebna za njegovo djelovanje. Zato voda u najmanje takvom udjelu utječe na ljudski organizam.

Imate li bolove u zglobovima i mišićima, teškoće sa štitnjačom, prostatom, demencijom…?

Anorganski i netopljivi minerali u vodovodni vodi i vodi iz boce se u tijelu nakupljaju posvuda, u kostima, žilama, mekanim djelima (zglobovi, mišići, mozak, prostata…) i tako predstavljaju glavni razlog za sve skleroze i starenje. Destilirana voda, ili voda »0« ima sposobnost da sve to veže na sebe te ispere i otklanja iz tijela. Zbog toga je tako bitno piti destiliranu vodu i sokove iz svježeg voća i povrća jer i oni sadrže destiliranu vodu.

– jednostavno destilira vodu iz špine, morsku vodu i kišnicu u vodu za piće

– uklanja olovo, arsen, nitrate, natrij, krom, klor, fluor,…

– uklanja 99,9% ukupno otopljenih tvari u vodi (TDS)


Nudimo vam dva destilatora:

DESTILATOR VODE WHITE (izvana bijela plastika, iznutra inox)

DESTILATOR VODE INOX (izvana inox i crna plastika, iznutra inox)

Oboje imaju u kompletu stakleni vrč u kojeg ističe destilirana voda te u kojem se destilirana voda kozmično informira.


Postupak destilacije:

U destilator sipamo 4 litre vode iz špine i priključimo ga u struju. Kad se zagrije do vrenja, voda se pretvara u paru koja se pomoću hladnjaka opet ukapljuje i ulijeva u stakleni vrč. Kada se sva voda destilira se destilator samostalno isključi. U destilatoru ostane podosta sedimenta i prljavštine.


Tehnički podaci:

Kapacitet: 4 litra

Dimenzije: 245 * 285 * 510 mm

Svi dijelovi u kontaktu sa vodom su od nehrđajućeg čelika, čak i vanjska nosnica za izlaz vode iz destilatora te kolektor kapljica vode za ulaz u staklenu posudu 4l – NAJPOVOLJNIJI destilator na tržištu.

Isparavanje vode među 95 i 110 stupnjeva C, ovisno o trvdoći vode (drugi destilatori rade na 115 stupnjeva i troše više struje)

Dvojni termostat, sigurnosni termostat isključi destilator na 160 stupnjeva.

Već destilirana voda dolazi u kontakt samo sa visoko kvalitetnim inoxom i borosilikatnim staklom. Za integritet tih materijala proizvođač YONGKANG BEST INDUSTRY China jamči sa certifikatom koji odgovara EU regulativi 1934/2004 (o materijalima koji dolaze u kontakt sa hranom).

Za EMC (elektromagnetna svojstva) proizvođač jamči sa TUV certifikatom.

Nazivna napetost je 220-240 VAC, moć grijača je 750 W. Potrošnja struje po ciklusu ukupno 3kW

Za čišćenje oksidacije i kalcifikacije inoxa je priložen deterdžent, još bolje i prirodnije ga možete očistiti i sa octom, kojeg nalijemo u destilator preko noći.


Super Jamstvo i Jamstvo

Proizvod možete vratiti prodavaču u 15-dnevnom Super jamstvenom roku ukoliko njime niste zadovoljni, a prodavač će vam vratiti novac u cijelosti na vaš bankovni račun.

Jamstvo se uvaža računom, jamstveni rok za destilator je 1 godina, vrijeme održavanja servisnih dijelova je najmanje 5 godina.

Servis i rezervne dijelove omogućuje Slovenski i također Hrvatski uvoznik

Hrvatska :

Anja d.o.o., Zaglav 6/1, 20271 Blato, tel : 098 449601, email : anja@anja-vital.com

Slovenija :

Anja–Vital, Barbara Polak S.p., Alpska 17, 4260 Bled, Tel : + 386 40 842454, Email : anja@anja-vital.com