• 15 dnevno pravo na povrat proizvoda s jamstvom povrata novca! U koliko niste zadovoljni primljenim proizvodom, možete ga vratiti u roku od 15 dana i mi ćemo vam vratiti Vaš novac.
    • On-line kupovina na www.anja-vital.com je u potpunosti sigurna! Plaćate pouzečem ili po predračunu i nema potrebe za kreditnim karticama. Vaši podaci su kod nas 100% sigurni jer nam služe samo za pomoć kod kupovine. Ne koristimo ih u druge svrhe i ne prosljeđujemo ih nikome!
    • Sokovnik OSCAR DA-1200 ima 10 GODIŠNJE JAMSTVO na motor i 2 godišnje jamstvo na ostale dijelove! U jamstvenom roku Vama nudimo popravak ili zamjenu dijelova s novima. U primjeru , da ga ne uspijemo popraviti u roku od 45 dana, mijenjamo ga s novim. Vrijeme držanja rezervnih dijelova je 10 godina. Za detalje molimo pročitajte 'Jamstvenu izjavu' u cjelini.DESTILATOR VODE INOX IMA 1 GODIŠNJE JAMSTVO! Da bi Vam pouzdano služio više godina, molimo, da ga upotrebljavate u skladu sa njegovom namjenom i priloženim uputama. Vrijeme držanja rezervnih dijelova je 5 godina. Za detalje molimo pročitajte 'Jamstvenu izjavu' u cjelini.
    • Sokovnik OSCAR DA-1200 i DESTILATOR VODE INOX BESPLATNO dostavljamo na području Hrvatske i Slovenije. Za stakleni vrč i filter za destilator dostava nije uključena u cijeni. U Hrvatskoj sokovnik šaljemo paketnom distribucijom »DPD« iz glavnog skladišta u Zagrebu. Skladište se nalazi kod našeg PARTNERA i DISTRIBUTERA, CETIN d.o.o., Kriška 109, Zagreb, telefon 01 2307927, radno vrijeme svaki dan od 8-15 osim subote i nedelje. Sokovnik ili destilator možete i sami preuzeti i platiti direktno u skladištu……U Sloveniji sokovnik i destilator šaljemo paketnom distribucijom »Pošta Slovenije« iz skladišta na Bledu, Alpska 17, tel.040 842454, radno vrijeme svaki dan neograničeno ali po predhodnom dogovoru. Sokovnik i destilator možete i sami preuzeti i platiti na istoj adresi.
    • Sokovnik OSCAR DA-1200 i DESTILATOR VODE INOX su kod nas garantirano najjeftiniji! Ponuda drugih prodavača, pa i svi surodni modeli kao Omega, VitalMAX, Alpha DN900,... su skuplji. Zašto? Jer dobivamo robu direktno iz tvornice bez posrednika! Provjerite cijene na svjetskim tržištima, ako dobijete nižu cijenu od naše, javite nam, a mi ćemo vam dati još nižu!
    • Sokovnike OSCAR i DESTILATOR VODE INOX dostavljamo u sve države Europske Unije. Dostava traje od 2-4 radna dana. Ako nam želite dati narudžbu, molimo šaljite nam vaše podatke e-mailom ili ispunite Naručivanje, a mi vam šaljemo predračun.

PONUDA – OSCAR DA-900

RAZPRODANO!

OSCAR DA-900 (serija proizvedena u Ožujku 2012 godine)
– Prvi sokovnik na svijetu, koji precizno cijedi sok iz lisnatog povrća, mekog i tvrdog povrća, voća i divljeg rastlinja, odjednom, bez mijenjanja nastavaka
– Hladno stiskanje do nivoa molekule ohranjuje sve važne sastojke kakve ima cijelo voće i povrće
– Broj okretaja od 70 do 85 proizvodi živi sok, pun encima, minerala i vitamina
– Inovativno hladno stiskanje sa jednim trofaznim pužastim vijkom, napravljen od 8 puta snažnijeg materijala kao do sada
– Inovativno hladno cijeđenje sa dvofaznim cijedilom, da sok ne oksidira
– Inovativan proziran bubanj nam omogućuje da vidimo šta se u njemu dešava
– Automatsko odstranjivanje pulpe (pulpa su teže probavljive vlaknine)
– Daje do 30 % više soka prema centrifugalnim sokovnicima
– Okretanje vijka u obrnutom smjeru ako dolazi do zastoja
– U vidu uporabnosti, čiščenja i ekonomičnosti nadmašuje sve vertikalne, dvovijačane i centrifugalne sokovnike
– Jednostavna uporaba : sastavljanje ocjena 5 (ocjena od 1-5 kod neovisnih istraživača)
– Jednostavno i brzo čišćenje nakon upotrebe, manje od 2 minute : ocjena 5
– Odvajanje samo poklopca bubnja u primjeru zagušenja u 10 sekundi
– Kompaktnost, izgled, kvaliteta materijala i tihi rad motora : ocjena 5
– Postaje mlinček sa mijenjanjem samo jednog nastavka u 5 sekundi
– Melje sve mekane sjemenke, orašaste plodove, mekane žitarice, gomoljasto povrće i tvrdo voće, začine i osušeno rastlinje za čaj
– Melje smrznuto voće i pravi sladoled
– Domaće tjestenine oblikuje brzo i učinkovito
– Melje voće i povrće u sadnu kašu za bebe, starije i bolesne
– Jamstvo 10 godina na motor, 2 godine na ostale dijelove
– Hrvatski i svjetski certifikati za EMC – elektromagnetno sukladnost
– Sukladnost sa EU direktivom 1935/2004 za materijale koji dolaze u dodir sa hranom
– Hrvatske upute
– Porijeklo Južna Koreja
– Težina 6,4 kg
– Dimenzije : dužina 26 cm / širina 17,5 cm / višina 21,5 cm
– Napon 220-240 V / 50 Hz
– Motor jednofazni, indukcioni, 200W, zaštitna klasa I, Stopa zaštite IPX0
– Osigurač T5AL250VAC