• 15 dnevna pravica na vračilo blaga z garancijo vračila denarja. V kolikor s prejetim blagom niste zadovoljni, ga lahko vrnete v roku 15 dni in mi Vam vrnemo vaš denar.
    • Spletni On-line nakup na www.anja-vital.com je popolnoma varen! S plačilom po povzetju ali po predračunu je Vaš nakup popolnoma varen. Vaši podatki so pri nas 100% varni in jih uporabljamo le kot pomoč pri nakupih. Ne uporabljamo jih v druge namene in ne posredujemo jih nikomur!
    • Sokovnik OSCAR DA-1200 ima 10 letno garancijo na motor in 2 letno garancijo na ostale dele! V garancijskem roku Vam nudimo popravilo ali zamenjavo delov z novimi. V primeru, da ne uspemo popraviti v roku 45 dni, Vam ga zamenjamo z novim. Čas zaloge rezervnih delov je 10 let. Za več informacij prosimo preberite "Garancijsko izjavo" v celoti. Destilator ima 1 LETNO GARANCIJO! Da bi Vam zanesljivo služil več let prosimo, da ga uporabljate v skladu z njegovim namenom in priloženimi navodili.V GARANCIJSKEM ROKU ZAGOTAVLJAMO POPRAVILO ALI ZAMENJAVO DELOV Z NOVIMI. Čas servisiranja je 1 leto, čas zaloge rezervnih delov je 5 let.
    • Sokovnike OSCAR DA-1200 in DESTILATOR VODE INOX brezplačno dostavljamo na področju Slovenije in Hrvaške. Za stekleni vrč in filtre za destilator strošek dostave ni vključen v ceni. V Sloveniji ga pošljemo preko Pošte Slovenije iz skladišča na Bledu, Alpska 17, tel: 040 842454, delovni čas vsak dan neomejeno po predhodnem dogovoru. Sokovnik in DESTILATOR VODE lahko tudi sami prevzamete in plačate na istem naslovu.
    • Sokovnik OSCAR DA-1200 ter DESTILATOR VODE INOX je pri nas garantirano najcenejši. Ponudba drugih prodajalcev in vsi sorodni artikli, kot so Omega, Alpha DN 900, Vitalmax,..so dražji. Zakaj? Ker dobimo blago naravnost iz tovarne, brez posrednikov! Preverite cene na svetovnem tržišču, v kolikor dobite nižjo ceno od naše, nam to sporočite in ponudili vam bomo še nižjo!
    • Sokovnike OSCAR in DESTILATOR VODE INOX dostavljamo v vse države Evropske Unije. Cena dostave je odvisno od odaljenosti države. Dostava je v roku 2-4 delovnih dni. V primeru, da želite oddati naročilo, prosimo pošljite vaše podatke na e-mail: anja@anja-vital.com ali izpolnite Naročanje in mi vam pošljemo predračun.

Mnenja strank

“Kada je riječ o učinkovitosti sokovnika na tržištu, vaš Oscar spada u univerzalni sokovnik za sve prilike, što recimo jedan skupi Angel 8500 S, samo služi za cijeđenje soka. Točno da je taj sokovnik od prokroma, ali je ipak prilično skup i nije jednostavno čistiti rešetku, jer je u njemu mnogo veći pritisak cijeđenja soka. Težak je 12 kg. Cijeđeni sok je bolje kvalitete iz plastičnog sokovnika, nego iz metalnog, zbog samih iona u namirnicama. Oscar je posebno zanimljiv za pripremu kašastih salata, za ljude koji imaju problema sa zubima ili totalne proteze.

Potpuno je efikasan za orašaste plodove, suho voće, jer se te stvari namakaju u destiliranoj vodi, prije jela. Ni jedan kuhinjski mlinac nije pogodan za mljevenje sezama u pastu, Oscar to dobro odrađuje. Neovisno od pogodnosti obročnog plaćanja, prijatelje ću uvijek uputiti da kupe vaš sokovnik, jer je stvarno praktičan.No u životu je sve suprotno, tko zna što je živa hrana i sokovi, bez razmišljanja bi kupio pravi sokovnik, ali nema novaca. Na drugoj strani tko nema problema sa novcima, nije odlučan preći na prehranu sokovima.

Voće i povrće na tržištu ionako nije prirodan uzgoj. Koncentracija koloidnih struktura iona u hranljivim tvarima je svakako slabija nego kod plodova prirodnog uzgoja i već je poznato da se mnogo više treba količinski jesti.Recimo, dovoljno je pojesti jednu pravu jabuku i nisi gladan. Kada jedeš jabuke iz supermarketa, uvijek si gladan. No to je suvremenost i evolucija, tko zna jednostavno živjeti na selu, ne mora biti dio gradske zbrke.U svakom slučaju dolazi vrijeme destilirane vode i žive hrane. Zato će sve više biti ponude raznih modela destilatora i sokovnika.

Oscar će se održati u bilo kojoj konkurenciji, jer je stvarno učunkovit, nije skup i jednostavan za održavanje.Obzirom da sam stalno vezan za sokove i salate, jedino se njima hranim, probao sam Oscar na mnogo načina i pokazalo se da o njemu ne vodim nikakvog računa. Jednostavno, ono što zamislim, Oscar može napraviti. Dovoljno je stabilan da ga ne možeš prevrnuti, umetanjem cjelih mrkvi i većih komada.

U mojoj prehrani sve ide preko Oscara, sirovi šampinjoni, bukovače, jer tako dobijem savršene kombinacije jela,koja nisu ni salata, ni sok, nego nešto između, veoma učinkovito za sitost i krv.Obzirom da ništa ne solim, ne dodajem nikakve začine, ne kuham živu hranu, mlinček od Oscara je pogodan za svaku moguću kombinaciju kašastih salata, čime se metabolizam ne ubrzava.Dodavanjem češnjaka i đumbira, svaka salata ili sok od povrća imaju okus kao da su soljene, jer u njima ima puno prirodnog natrija.Voće ne treba miješati u salatama ili sokovima, zbog različitog glikemijskog indexa fruktoze.Povrće se može miješati jer je skoro istog sadržaja. Malo ljudi zna da uopće nije potrebna široka lista namirnica, to za krv nije bitno, jer se upravo radi o hranljivim tvarima u obliku koloidnih (suptilnih balončića) struktura iona. Za krv su bitni zrak i destilirana voda, hrana skoro nije bitna. Recimo, u dubokoj meditaciji danima ne moram ništa piti, jesti, niti disati, no život se ne sastoji u tome.

U prirodi tijela je potrebno disati, piti destiliranu vodu i sokove od svježeg voća i povrća. To je minimum smeća što se unosi u tijelo i krv, istinom u grlu.”

Unaprijed hvala

LUKA JOVIĆ


O DESTILIRANI VODI:
Neutralna u prirodi, bez boje, mirisa, okusa, bez tragova elelmenata i koloidnih struktura iona, zavodnica, čarobnica, duh koji se veže za sve i sva stanja materije, neuništiva. Sve živo u prirodi čini još življim. Sve bolesno ili na pola živo, jednostavno usmrćuje. Ovo se odnosi na parazite u nekoj cjelini, koji su višak u njoj, kao mutirane stanice u tijelu. Kod svake slabosti tijela i bolesti, lako će popraviti slabost, a bolest osloboditi mentalnog ili fizičkog sadržaja.Bolest svakako ne postoji stvarno, ali radi opravdanja ipak je mentalno um misli i tijelo fizički pokazuje.

Destilirana voda u mojoj istini, u tjesnacu grla duše, ponaša se kao duh prema glasnicama, skriveno, lukavo, kao kameleon ulazi svuda i sve viškove kupi, u krvi, limfi, mekim, tvrdim tkivima, tako se popravlja mentalna struktura, tako se zacijeljuju crne rupe duše, tako se vraća svjetlost misli u istini.
Pijenjem destilirane vode um u egu spava, karakter se smiruje, krv nije sluzava, zalisci srca veselo trepere i tu radost prenose na glasnice grla. Ujedno glasnice uzvraćaju kap rose eliksira, posebno slatke vodice, koja je tijelu dovoljna za održanje u životu, upravo kap po kap, kako se inače daje infuzija destiliranom vodaom ili transfuzija.

Život svijesti tijela u prirodi je kap po kap sadašnjeg trenutka, jer zbog linearnog vremena objektivne i realne prolaznosti, drugačije nije moguće. Ono što je red u toj prolaznosti, skriveno je iznutra, kao izvor i univerzum točke, koja vibrira i cjeli sustav održava u budnosti, onoliko dugo, po slobodnoj volji i želji u istini, jer se stanice prirodno obnavljaju, tijelo može uvijek ostati vitalno, zdravo i dugovječno.Svaki karakter tijela destilirana voda dovodi u prirodno stanje, to je njena duhovna moć. Naravno ako pored destilirane vode gutam samo živu hranu, od sokova svježeg voća i povrća, učinkovitost je maksimalna.
Život u izvoru je samo savršeno čisto. U mome tijelu to može biti ugodna radost na račun čistoće koju gutam. Uz destiliranu vodu i živu hranu, sve drugo je višak. Višak je sujeta, vjera u boga, društvo u cjelini, moral, kultura, obrazovanje, taština, navike, ovisnost.Dovoljna je istina u grlu tijela, kada cjela duša s jedne strane iznutra i JA svjesnim gutanjem čistih sadržaja, imam želju koja se lako predaje volji. Na taj način ne gubim vrijeme umišljanjem komfora i uživanja, jer veći komfor od života iznutra nije moguć.

DESTILIRANA VODA je najčistija u ovoj prirodi, bez boje, mirisa, okusa, bez tragova elemenata iona, bez koje živa priroda nije moguća. Sve na razini čistoće destilirane vode, pravi je duh koji čarobno zaustavlja starenje bilo čega u prirodi. Ona je živa, ne kvari se, informatički potpuno neistražena, najbolji medij za prijenos informacija. Nije slučajno, tijelo čovjeka skoro je 80 % od destilirane vode. Krv, limfa, likvor, sperma, meka i tvrda tkiva, također su od destilirane vode. Kosti sadrže 20 %, krv 65 %, sperma 95 % destilirane vode. Kada je u pitanju prehrana tijela, najbolje prirodno rješenje cijeđenjem ukusnih sokova od svježeg voća i povrća. Oni su destilirana voda, s dodatkom izobilja prirodnih elemenata potrebnih tijelu, na najbolji mogući način u tragovima struktura iona.

Naravno sam život je stvar svih navika, tako u vezi destilirane vode i žive hrane, najprije treba pravo znanje, odbacivanje starih navika i navikavanje na novo, jednostavno, prirodno čisto, za vitalnost i dugovječnost svijesti tijela, jasno bez zbrke i bolesti. Odgoj i tradicija su već učinili svoje, samo pojedinac može raditi na sebi.

Znamo izvor života je univerzum točke, duh, apsolutno čista materija, inteligencija svjetlosti koja u vremenu oblikuje prirodu i pročišćava je. Destilirana voda je najbliža duhu, naravno čistija od zraka.Na razini interesa, društvo preko znanosti čini sve da umanji prirodnu učinkovitost destilirane vode, ali nitko više nije slijep pred činjenicom da je ona prva pomoć i infuzija za svaku slabost tijela. Destilirana voda je u svakom pripravku lijeka, što znači da je taj lijek samo varka, destilirana voda je čistija od njega. Jedino svaki pojedinac može za sebe učiniti nešto prirodno jednostavno, da kroz destiliranu vodu i živu hranu, ostvaruje sebe u svakom trenutku slobodnog stvaranja, iznutra i oko sebe.

Uz destiliranu vodu put prema izvoru čistoće je jasan, bez ikakve sujete, vjere, morala, kulture, taštine, navika i ovisnosti od mrtve industrijske hrane, koja je svakako imperativ novog doba, jer je nanotehnologija ipak djelo naprednog uma, koji ima za cilj srušiti ovu prirodu, radi same evolucije materije. Ništa nije sporno po pitanju evolucije, jer je destilirana voda uvijek ispred bilo kog pročišćenja novim tehnologijama. Ako ćemo o tehnologijama, budućnost je u panelnim solarnim pločama, da se na svakom mjestu sve vode u prirodi pročišćavaju. Upravo je vatra otkrivena zbog toga, nikako da čovjek termički obrađuje živu hranu i guta je kao mrtvu, radi nekakvog uživanja. Sve mrtvo djeluje u tijelu kao droga, jer se dugo zadržava u njemu. Izaziva vrenje, prave mjehure zraka, kao slobodne radikale koji su najveći problem svih začepljenja. Samo destilirana voda, prirodno ionima buši slobodne radikale i tako se tijelo vraća u prirodno stanje čistoće. Svatko od prejedanja osjeti nadutost trbuha, mnogima zuji u ušima, a sve to je samo zrak, otrovi, koji nisu izbačeni, jer od njih parazitski žive mutirane stanice.

Destiliranom vodom jednostavno se uvodi red u radu unutarnjih organa, njihovih funkcija, mentalnih funkcija, intelekta i konačno duha u svijesti.Disanje je posebna priča, jer viškovi neizbačenog zraka u tijelu, zapravo sprečavaju prirodni udah i izdisaj. Stvorene navike su sebičnost zadržavanja onoga što gutam i tako tijelo nema naviku, nema svijest da se samo oslobađa.

Destilirana voda i tada pomaže kada nisam dovoljno svjestan, jer ona učinkovito zna svoj posao. Veže se za svaki višak, usmrti ga i tek tada ga tijelo izbaci. Nikada tijelo neće izbaciti bolesnu stanicu, ali mrtvu hoće. Upravo destilirana voda, agresivno ubija parazite svih vrsta i tako se podiže mentalna čistoća, kada svatko konačno može misliti. Djeca su danas po karakteru i ponašanju roboti, koji više stvari rade odjednom, ali ne mogu misliti, zato su slabog imuniteta. Destiliranu vodu u tijelu nije moguće zadržati. Od gutanja do izbacivanja neće proći od jednog sata, što s običnom vodom nije tako, jer se obična voda veže za sol, za svaku mutiranu stanicu. Destilirana voda upravo ubija svaku mutiranu stanicu tijela, a viškove taloga od kristala, lako veže i prirodnim otapanjem oslobađa iz tijela.

Tako će destilirana voda u tijelu krv popraviti za 10 dana. Arterije, meka i tvrda tkiva će popraviti za onoliko vremena koliko je trebalo da se viškovi natalože, pretvore u kamence ili nešto drugo.Za destiliranu vodu ne postoji bolest koju ona neće sanirati u tijelu, naravno ako nije u pitanju degenerativno oštećenje. Tko je probao destiliranu vodu, ne postoji način da je ikada odbaci iz prehrane, jer je ona zaista čarobna. Jednostavno pijenjem destilirane vode imam potpunu sigurnost u nju, što ne mogu imati ni u sebe. Upravo zbog tog povjerenja, sam sebi postajem povjerenje, što je glavni problem većine karakterno poremećenih ljudi. Za destiliranu vodu nikada nije kasno, jer sve živo od nje ima šansu pročistiti se i nastaviti život bez straha od prolaznosti u ovom vremenu. Prirodnim stanicama tijela destilirana voda je spas, jer tada krv i limfa dopremaju izobilje iona, kojima se stanice obnavljaju, kako njihov fizički dio, tako vakuum duha. Mutirane stanice u tijelu su višak, ali dovoljno agresivne kao oblak na nebu koji zaklanja zračenje sunca. Destilirana voda s lakoćom njih usmrćuje, ona je za njih prava pirana, guta ih, nemaju izbora i tako svaka slabost i bolest nestaje, kao da je čarobnim duhom odnešena. Upravo se to stvarno dešava uz pomoć destilirane vode. Dokaz moći destilirane vode je prirodna transfuzija krvi, koja je čistija i sigurnija od ove koju suvremena medicina radi od krvi donora.

Zapravo ako bi društvo priznalo da je s crkvom višak, destilirana voda i novi vid žive hrane, neizbježno svakom čovjeku otvaraju oči i svatko će lako odbaciti koncept prehrane industrijskim otrovima i naravno lijekovima. No to se nikada neće dogoditi, jer ljudski um, onako kako je sada napredan, ne može popustiti, nema vremena za nove navike. Evolucija ide dalje, ništa se ne može zaustaviti.

Sve ostaje samo na razini svijesti pojedinca, da se svatko prizove vlastitoj istini i kroz grlo guta samo čisto iz prirode. Cjela ova priča ima za cilj ublažavanje patnji većine koji uživaju u mrtvim sadržajima, a oko njih je izobilje čistoće. Sve su to čistunci, komformisti, iznutra bez ikakvog reda, zato cvjeta industrija mrtvih lijekova i hrane. Zato nitko nema novaca, jer je fora navikavanje na najjeftiniji mogući silikon u hrani u kojoj svatko može uživati za malo novaca. Svakim danom sve je više tehničkih inovacija u prehrani, sve je napuhano, ali primamljiva droga najprije za nove generacije djece.

Većina konzumira hranu samo zbog navika na okuse, zanemarujući čistoću krvne slike. Zapravo zbog navika i sadržaja koji su već u tijelu, većina ljudi više nema moć jasnih misli. Ista ta većina, oko 70 % populacije u strahu je od smrti, ali ujedno ponosna na nekakva svoja mrtva postignuća, kuće automobila, diplome, standarda, koji nemaju nikakve veze s mirom u srcu. Važno da je sve zbrka i žurba, podržana i noću, jer je cilj da svi nestanemo onako drogirani, kao što rade u nekim sektama, jer ne znaju za bolje.

Lako je zavoditi dijete i odrasle koji ne misle, tako što mu serviraš svjetlucave izazove na televiziji, a ujeno mu nudiš grickalice da prije propadne u vlastitu iluziju. Taj je siguran potrošač svega što su moćnici osmislili, interneta, televizije, novina, politike, lijekova, industrijske hrane, svega što se kupiti može. Upravo se samo život kupiti ne može, neponovljiv je od čistoće univerzuma točke iznutra, koji je kod većine ljudi doveden u pitanje, od magle koju imaju u sluzavoj krvi i limfi slabog imuniteta. Definitivno ni jedna bolest ne postoji stvarno, uvijek je svaka umišljena zaštita, jer mi je mnogo toga dosadilo, želim promjenu a ne mislim kako, radije umislim bolest, u nju vjeruju moji bliski i na poslu.

Zato se destiliranom vodom navodno neizlečive bolesti raka jednostavno liječe, onim redom kako su se taložile mutirane stanice. Destilirana voda upravlja vremenom u prirodi, stvara i razgrađuje u istini, bez utjecaja vremena. Znači destilirana voda je duh van vremena, samo to malo tko može misliti jasno.

Tu smo gdje jesmo, svatko je JA za sebe bitan, ali to u životu uopće nije bitno. Fora je stići kroz sebe iznutra do vlastitog izvora, do univerzuma točke u svakoj stanici. To je jednostavno destiliranom vodom, ona me informatički vodi do svake stanice, naravno preko krvi, limfe, mentalno, intelektom i eto mene u duhu, bez vjerskih i ideoloških zaglupljivanja, nego stvarnim pročišćenjem tijela.

Pero