• 15 dnevno pravo na povrat proizvoda s jamstvom povrata novca! U koliko niste zadovoljni primljenim proizvodom, možete ga vratiti u roku od 15 dana i mi ćemo vam vratiti Vaš novac.
    • On-line kupovina na www.anja-vital.com je u potpunosti sigurna! Plaćate pouzečem ili po predračunu i nema potrebe za kreditnim karticama. Vaši podaci su kod nas 100% sigurni jer nam služe samo za pomoć kod kupovine. Ne koristimo ih u druge svrhe i ne prosljeđujemo ih nikome!
    • Sokovnik OSCAR DA-1200 ima 10 GODIŠNJE JAMSTVO na motor i 2 godišnje jamstvo na ostale dijelove! U jamstvenom roku Vama nudimo popravak ili zamjenu dijelova s novima. U primjeru , da ga ne uspijemo popraviti u roku od 45 dana, mijenjamo ga s novim. Vrijeme držanja rezervnih dijelova je 10 godina. Za detalje molimo pročitajte 'Jamstvenu izjavu' u cjelini.DESTILATOR VODE INOX IMA 1 GODIŠNJE JAMSTVO! Da bi Vam pouzdano služio više godina, molimo, da ga upotrebljavate u skladu sa njegovom namjenom i priloženim uputama. Vrijeme držanja rezervnih dijelova je 5 godina. Za detalje molimo pročitajte 'Jamstvenu izjavu' u cjelini.
    • Sokovnik OSCAR DA-1200 i DESTILATOR VODE INOX BESPLATNO dostavljamo na području Hrvatske i Slovenije. Za stakleni vrč i filter za destilator dostava nije uključena u cijeni. U Hrvatskoj sokovnik šaljemo paketnom distribucijom »DPD« iz glavnog skladišta u Zagrebu. Skladište se nalazi kod našeg PARTNERA i DISTRIBUTERA, CETIN d.o.o., Kriška 109, Zagreb, telefon 01 2307927, radno vrijeme svaki dan od 8-15 osim subote i nedelje. Sokovnik ili destilator možete i sami preuzeti i platiti direktno u skladištu……U Sloveniji sokovnik i destilator šaljemo paketnom distribucijom »Pošta Slovenije« iz skladišta na Bledu, Alpska 17, tel.040 842454, radno vrijeme svaki dan neograničeno ali po predhodnom dogovoru. Sokovnik i destilator možete i sami preuzeti i platiti na istoj adresi.
    • Sokovnik OSCAR DA-1200 i DESTILATOR VODE INOX su kod nas garantirano najjeftiniji! Ponuda drugih prodavača, pa i svi surodni modeli kao Omega, VitalMAX, Alpha DN900,... su skuplji. Zašto? Jer dobivamo robu direktno iz tvornice bez posrednika! Provjerite cijene na svjetskim tržištima, ako dobijete nižu cijenu od naše, javite nam, a mi ćemo vam dati još nižu!
    • Sokovnike OSCAR i DESTILATOR VODE INOX dostavljamo u sve države Europske Unije. Dostava traje od 2-4 radna dana. Ako nam želite dati narudžbu, molimo šaljite nam vaše podatke e-mailom ili ispunite Naručivanje, a mi vam šaljemo predračun.

Univerzalni recept za univerzalne kuglice

Izmeljemo izabrane orašaste plodove kao: orasi, bademi, lješnjaci,indijski oraščić (akažu), sjemenke bundeve (brez trde ovojnice), sjemenke suncokreta, oguljeno konopljino sjeme, kokosovo brašno. Može se miješati ili koristiti samo jedno.
Izmeljemo suho voće kao: suhe smokve, grožđice, suhe marelice, suhe šljive, datulje, suhi žutomrk, suhe brusnice…
Dodamo malo limunovog soka i po želji mljevenu vaniliju.
Omijer odredite odmah, ali u načelu, s omjerom 1:1. Više soka od limuna znači izražen okus u mljevenim orasima.
Spremiti neke orašaste plodove za povaljati.
Masi možete dodati rogačevo brašno, dovoljno je žlica brašna na 3 dl mase.
Ako imate papir, lako možete pripremiti energetske pločice, poput onih koje kupite u trgovini.
Kuglice možete uvaljat i u čokoladu. U tu svrhu nabodemo ih na štapiće za ražnjiće namočene u vodu. Položite ih u posudicu s čokoladom, pustite da se osuši te položite u papirnate posudice.
Kuglice položene u papirnate posudice (poput mafina) djelovat će privlačno djeci!
Čuvati na suhom mjestu.