• 15 dnevno pravo na povrat proizvoda s jamstvom povrata novca! U koliko niste zadovoljni primljenim proizvodom, možete ga vratiti u roku od 15 dana i mi ćemo vam vratiti Vaš novac.
    • On-line kupovina na www.anja-vital.com je u potpunosti sigurna! Plaćate pouzečem ili po predračunu i nema potrebe za kreditnim karticama. Vaši podaci su kod nas 100% sigurni jer nam služe samo za pomoć kod kupovine. Ne koristimo ih u druge svrhe i ne prosljeđujemo ih nikome!
    • Sokovnik OSCAR DA-1200 ima 10 GODIŠNJE JAMSTVO na motor i 2 godišnje jamstvo na ostale dijelove! U jamstvenom roku Vama nudimo popravak ili zamjenu dijelova s novima. U primjeru , da ga ne uspijemo popraviti u roku od 45 dana, mijenjamo ga s novim. Vrijeme držanja rezervnih dijelova je 10 godina. Za detalje molimo pročitajte 'Jamstvenu izjavu' u cjelini.DESTILATOR VODE INOX IMA 1 GODIŠNJE JAMSTVO! Da bi Vam pouzdano služio više godina, molimo, da ga upotrebljavate u skladu sa njegovom namjenom i priloženim uputama. Vrijeme držanja rezervnih dijelova je 5 godina. Za detalje molimo pročitajte 'Jamstvenu izjavu' u cjelini.
    • Sokovnik OSCAR DA-1200 i DESTILATOR VODE INOX BESPLATNO dostavljamo na području Hrvatske i Slovenije. Za stakleni vrč i filter za destilator dostava nije uključena u cijeni. U Hrvatskoj sokovnik šaljemo paketnom distribucijom »DPD« iz glavnog skladišta u Zagrebu. Skladište se nalazi kod našeg PARTNERA i DISTRIBUTERA, CETIN d.o.o., Kriška 109, Zagreb, telefon 01 2307927, radno vrijeme svaki dan od 8-15 osim subote i nedelje. Sokovnik ili destilator možete i sami preuzeti i platiti direktno u skladištu……U Sloveniji sokovnik i destilator šaljemo paketnom distribucijom »Pošta Slovenije« iz skladišta na Bledu, Alpska 17, tel.040 842454, radno vrijeme svaki dan neograničeno ali po predhodnom dogovoru. Sokovnik i destilator možete i sami preuzeti i platiti na istoj adresi.
    • Sokovnik OSCAR DA-1200 i DESTILATOR VODE INOX su kod nas garantirano najjeftiniji! Ponuda drugih prodavača, pa i svi surodni modeli kao Omega, VitalMAX, Alpha DN900,... su skuplji. Zašto? Jer dobivamo robu direktno iz tvornice bez posrednika! Provjerite cijene na svjetskim tržištima, ako dobijete nižu cijenu od naše, javite nam, a mi ćemo vam dati još nižu!
    • Sokovnike OSCAR i DESTILATOR VODE INOX dostavljamo u sve države Europske Unije. Dostava traje od 2-4 radna dana. Ako nam želite dati narudžbu, molimo šaljite nam vaše podatke e-mailom ili ispunite Naručivanje, a mi vam šaljemo predračun.

ZAJEDNIČKA kombinacija PRIPREME sokova

PRIPREMA MIJEŠANIH SOKOVA

osnovni sastojci za zelene sokove:

ananas, mrkva, jabuka, naranča, grejp, žuta bundeva (jesensko zimska bundeva), proljetne bundeve (cukini), zelenilo, šparoga, paprika, crvena repa, artičoka
zeleno lišće iz vrta:
lucerna, zeleno lišće i cikla, Kineski kupus, prokulica, kupus, lišće celera, špinat, blitva, maslačak, endivija, mlada pšenica, ječam, zob, heljda, sljez, dragoljub, peršin, paprena metvica, vrtna metvica, vlasac matičnjak, kadulja, timijan, salata-vrtna, limunska trava, estragona, koromač, korijander, ameriški slamnik
OSNOVNE MJERE ZA ZELENE SOKOVE: 5/1.
Voće:
Svo voće bez sjemena! Citruse ogulimo, lubenici odstranimo zelenu koru.

UPORABA OSTATAKAA – DAROVI
za aromatiziranje zelenih juha
kolači i salate
kao kompot i hranu za životinje

Smisao točenja je u tome, da je tekućina odvojena od vlakana. Tekućina za asimilaciju u tijelu ne zahtijeva metabolizam te je stoga u krvotoku nakon 10 do 15 minuta. Vlakna su bitna jer su crijevni pročistači,a s probavom one troše energiju.

Zajednički kombinacije – najpovoljniji omjer:
Mrkva / lišeće repe ili zelje ili lucerne ili peršin 4 / 1
Mrkva / repa / zelje 8 / 3 / 5
Mrkva / repa / zelena salata 9 / 3 / 4
Mrkva / jabuka / repa 7 / 6 / 3
Mrkva / kupus / zelenilo 7 / 4 / 5
Mrkva / zelenilo 9 / 7
Mrkva / zelenilo / peršin 7 / 4 / 2
Mrkva / zelenilo / endivija 9 / 5 / 2
Mrkva/ zelenilo / špinat 7 / 5 / 4
Mrkva/ zelenilo / repa 8 / 6 / 2
Mrkva / zelenilo / špinat 7 / 5 / 4
Kupus / zelenilo 5 / 11
Mrkva / zelenilo / limun 2 / 1 / 1
Mrkva / zelenilo / jabuka 1 / 1 / 1
Mrkva / šparoge 2 / 1
Mrkva / crveni ili bijeli kupus 3 / 1
Mrkva / krastavac ili cikla 5 / 2 / 1
Mrkva / zelenilo / peršin 4 / 3 / 1
Mrkva / peršin 7 / 1
Mrkva / krastavac 4 / 1
Mrkva / jabuka / špinat 8 / 6 / 2
Mrkva / zelena salata / zelenilo 1 / 1 / 1
Mrkva / zelenilo / maslačak 5 / 3 / 2
Mrkva / kopriva 7 / 3
Mrkva / špinat / cikla 5 / 3 / 1
Mrkva / žitarica trave 5 / 1
Krastavac / paprika 2 / 1
Jabuka / kopriva 7 / 3
Jabuka / mrkva / cikla 5 / 5 / 2
Jabuka / cikla 5 / 1
Jabuka / grožđe bez sjemena 1 / 1
Jabuka / oguljeni limun 9 / 1
Jabuka / jagode / oguljeni limun 5 / 2 / 1
Jabuka / maline / oguljeni limun 5 / 2 / 1
Hruška / oguljeni limun 9 / 1
Jabuka / borovnice / oguljeni limun 5 / 2 / 1
Breskve / oguljeni limun 9 / 1
Šljive / Jabuka / oguljeni limun 5 / 5 / 1
Naranča / grejp / oguljeni limun 4 / 4 / 1
Naranča / jabuka 1 / 1
Kivi (neoguljeni) / jabuka 1 / 1